Welkom

Wil je ook bij een ziekenhuis werken die haar patiënten de beste medische zorg en service biedt, vernieuwend is en continu bezig is zijn zorg te verbeteren? Dan ben je bij het St. Antonius ziekenhuis aan het juiste adres!

Wij zetten ons voortdurend in om onze zorg naar een hoger niveau te brengen. Zorginnovatie door middel van wetenschappelijk onderzoek en projecten om efficiënter te (samen)werken staan bij het St. Antonius ziekenhuis hoog in het vaandel. Bijblijven en ambitieus zijn, dat is waar we hier voor gaan. Onze medewerkers zijn daarbij uiteraard van groot belang, want alleen samen kunnen we onze patiënten topzorg bieden en blijven bieden.

Bij ons werken
Vandaag nog solliciteren naar een uitdagende functie bij het St. Antonius? Dat kan. Zoek tussen de actuele vacatures naar de functie die bij jou past. Als op dit moment geen van de actuele vacatures bij jouw interesse aansluit, is het mogelijk om je te abonneren op een jobalert. Je ontvangt dan wekelijks een e-mail met de actuele vacatures die behoren tot jouw interessegebied(en)

Uitgelichte vacatures

Naar boven ↑

U verlaat nu de Werken-bij website van Antonius. De pagina die u wilt bezoeken is alleen te bereiken via het intranet. Buiten de muren van Antonius is deze link niet bereikbaar.