We kunnen jouw extra handen heel goed gebruiken

De coronacrisis vraagt om veel extra handen voor de zorg in ons ziekenhuis. Ben of word jij opgeleid als medisch professional en wil je graag je steentje bijdragen, dan kunnen we jouw extra handen heel goed gebruiken. We waarderen jouw inzet enorm!

Het invullen van het formulier kost je slechts 2 minuten tijd en biedt ons snel inzicht in wie we eventueel kunnen inzetten – en waar. Wij registreren alle aanmeldingen die bij ons binnenkomen. Zodra er vanuit het ziekenhuis een aanvraag komt naar extra collega’s, dan nemen we contact met je op. Hoeveel extra hulp er uiteindelijk nodig is de komende tijd is afhankelijk van hoe de coronacrisis zich verder ontwikkelt in Nederland.

Zorgprofessionals
Verpleegkundige, medisch student, medisch ondersteuner
Behoor je tot een van de bovenstaande groepen? Dan kun je dit formulier invullen.
Aanmeldformulier zorgprofessionals


Artsen

Artsen kunnen gebruik maken van dit formulier.
Aanmeldformulier artsen


Vrijwilligers (niet zorg)

Update 9 april:
We hebben zo ontzettend veel fijne reacties ontvangen van vrijwilligers zonder zorgachtergrond dat we de oproep voor deze groep sluiten.

Graag willen we je verwijzen naar het landelijke platform van het Rode Kruis Ready2help , jouw hulp is nog altijd nodig.

Wat kun je van ons verwachten?

Het kan zijn dat je naar aanleiding van jouw inschrijving een invulformulier voor een verkort cv van ons ontvangt. Als je dat hebt ingevuld, kunnen wij nog scherper inschatten waar we je eventueel voor kunnen in zetten.
Als je ingezet wordt als medisch professional, dan ontvang je van ons een speciaal ‘coronacontract’ op basis van nul-uren. Voor de betaling van je inzet volgen wij de FWG-inschalingen van de CAO Ziekenhuizen. Daarnaast kun je rekenen op ondersteuning via ons ‘Sterk in je Werk’-portaal, dat op dit moment speciaal voor onze medewerkers is ingericht rondom corona.

Wil je je als vrijwilliger inzetten?

Ben je niet opgeleid in een medisch beroep en wil je toch graag helpen? Dat is geweldig! 
Ook hierbij geldt dat jouw inzet afhankelijk is van de vraag vanuit de afdelingen. 
Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen zich graag willen inzetten om zo een bijdrage te leveren. Helaas is het niet mogelijk om iedereen persoonlijk te contacten en we hopen hiervoor op jullie begrip.

We hebben je nodig en dan?
Op het moment dat we je nodig hebben, nemen we telefonisch contact met je op. 
Samen bekijken we dan of en wanneer we jouw hulp daadwerkelijk kunnen gebruiken en maken daar afspraken over. Dan plannen we je in voor een spoedaannameprocedure. Dat houdt in dat we jouw gegevens doorzetten naar onze collega’s zodat jij zo snel mogelijk wordt uitgenodigd om een tijdelijk oproepcontract te ondertekenen. Je krijgt dan ook direct de kleding en personeelspas mee. Het daadwerkelijke officiële contract ontvang je van ons later digitaal. Mocht het zijn dat je op sommige punten nog bij/herscholing nodig hebt, dan wordt dat ook meteen met je besproken en ingepland.
Natuurlijk proberen we te zorgen voor een warme en goede ontvangst op de afdeling en dat je goed wegwijs wordt gemaakt in ons ziekenhuis en op de afdeling. Dat zal in deze tijd niet altijd even makkelijk gaan, maar weet dat we dat wel heel belangrijk vinden en dat we hier erg ons best voor doen.

Jouw hulpaanbod maakt ons blij
Het aantal mensen dat zich de afgelopen weken bij ons heeft aangemeld om op welke manier dan ook hulp te willen bieden is ronduit hartverwarmend. Het steunt ons enorm dat er zoveel mensen bereid zijn het St. Antonius Ziekenhuis te helpen in de strijd tegen corona.
We doen ons uiterste best om steeds te kijken wie we waarvoor kunnen inzetten. Helaas is het niet mogelijk om iedereen die hulp aanbiedt ook daadwerkelijk in te zetten of daarover te berichten. Dit hangt namelijk samen met de vraag die er vanuit de afdelingen komt. Wij vragen je begrip hiervoor. Het neemt echter niet weg dat we ontzettend blij zijn met jouw aanbod om ons te helpen. Alleen samen krijgen we deze gezondsheidscrisis onder controle.

Mijn vacatures