PILOT: Een nieuwe baan met nieuwe woning bij St. Antonius Ziekenhuis

appartement

Wil jij werken in het St. Antonius Ziekenhuis en wonen in de directe omgeving? Dat kan in Nieuwegein. Door de mooie en goede samenwerking met de Vermaat Groep heeft het ziekenhuis de kans gekregen om vijf gloednieuwe appartementen beschikbaar te stellen. Gelegen aan de Dukatenburg, op luttele minuten fietsen van het ziekenhuis in Nieuwegein en een krap half uur naar locatie Utrecht.

De appartementen worden binnenkort opgeleverd en omvatten drie kamers tegen een huurprijs van 1100 euro, inclusief servicekosten. De duurzame appartementen zijn ca. 71m2 groot, voorzien van moderne keuken en luxe badkamer. Om de hoek ligt winkelcentrum Muntplein en tegenover ons ziekenhuis het Nieuwegeins stadscentrum City. De sneltram die om de hoek stopt, brengt je bovendien in een kwartier in hartje Utrecht.

De bouw van appartementen aan de Dukatenburg is een project van Bridges Real Estate, de projectontwikkelaar van het Vermaatconcern waarmee het ziekenhuis nog altijd warme banden onderhoudt.  De gelijknamige delicatessenwinkel bij het toenmalige ziekenhuis aan de Utrechtse Jan van Scorelstraat voorzag al in de jaren zeventig van de vorige eeuw veel bezoekers van wat lekkers en was de bakermat van de Vermaatbedrijven. Tot op de dag van vandaag verzorgt Vermaat de versnaperingen voor patiënten en bezoekers in ons ziekenhuis en inmiddels in de helft van alle Nederlandse ziekenhuizen.

Met het beschikbaar komen van de woningen hoopt het St. Antonius Ziekenhuis iets te doen aan de krappe woningmarkt voor haar medewerkers. Ook in andere steden en maatschappelijke sectoren zoals zorg, onderwijs en politie krijgen medewerkers steeds vaker voorrang bij het vinden van een woning. Ook voor de huidige medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis zijn appartementen beschikbaar.

Wil je bij ons in een van de onderstaande functies werken, dan kun je in aanmerking komen voor een van de huurappartementen. Ook studenten voor diverse opleidingen kunnen (eventueel samen) een appartement huren. Meer informatie is te vinden op www.mae-apartments.nl of te verkrijgen bij Bridges Real Estate via huren@bridgesre.nl of 030-2045014.

Wanneer er meer animo is dan dat er appartementen beschikbaar zijn, volgt er in samenspraak met de verhuurorganisatie een loting onder de inschrijvers. Naast het solliciteren op een van de vacatures vragen we je ook je interesse kenbaar te maken via werkenbijantonius@antoniusziekenhuis.nl Je kunt je inschrijven tot 28 januari 2022.

Nieuwe baan en nieuwe woning:

Mijn vacatures