Veelgestelde vragen

 1. Ik heb mijn sollicitatie via de werkenbij site verstuurd, maar heb geen ontvangstbevestiging ontvangen?
  Als je sollicitatie volledig door je is ingevuld, ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging. Heb je al in je spambox gekeken? Klopt het e-mailadres dat je opgegeven hebt? Als je toch nog geen bevestiging ontvangen hebt dan adviseren wij je om opnieuw je sollicitatie te versturen via de sollicitatiebutton.
 2. Aan wie kan ik mijn motivatiebrief richten?
  Je kunt jouw motivatiebrief richten aan het contactpersoon dat vermeld staat in de vacaturetekst.
 3. Ik sta in jullie bestand, moet ik voor elke sollicitatie opnieuw mijn cv en motivatiebrief sturen?
  Voor elke vacature stuur je je cv en motivatiebrief aangezien elke afdeling zijn eigen contactpersoon heeft en wij wegens privacy redenen jouw sollicitatie alleen naar de contactpersoon sturen die gekoppeld is aan de vacature waar je voor solliciteert.
 4. Ik kan de vacature niet meer terugvinden op de site?
  Als een vacature niet meer zichtbaar is op onze site, dan hebben wij deze vacature gesloten omdat de sluitingsdatum gepasseerd is of omdat wij de vacature eerder gesloten hebben in verband met vele reacties. Maak een job alert aan, zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe vacatures die voor jou passend zijn.
 5. Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?
  Jouw persoonlijke gegevens slaan we op voor de functie waar je op solliciteert. Dit is voor de duur van een jaar. Hier geef je op het sollicitatieformulier toestemming voor. Na dit jaar ontvang je de vraag of wij jouw gegevens in ons bestand mogen houden. Ga je hier niet mee akkoord of geef je hier geen reactie op, dan worden jouw gegevens verwijderd.
 6. Wie kunnen mijn cv en motivatiebrief inzien?
  De leden van de selectiecommissie kunnen jouw gegevens inzien via een beveiligde portal. Wanneer de sollicitatieprocedure is afgesloten zijn jouw gegevens niet meer zichtbaar.
 7. Is het mogelijk om een open sollicitatie te versturen?
  We hebben hier de job alert voor in het leven geroepen. Op  deze pagina kun je deze aanmaken. Je ontvangt van ons dan een mail zodra we een vacature waar jouw interesse naar uitgaat plaatsen.
 8. Is het mogelijk om eerst een dag mee te lopen?
  Het is vast mogelijk om een dagje mee te lopen, de leidinggevende staat hier vaak voor open. Je kunt het beste een mail sturen naar werkenbijantonius@antoniusziekenhuis.nl met daarin vermeld op welke afdeling en voor welke functie je mee wil lopen. Geef er ook in aan wat je achtergrond en je motivatie is. Wij zorgen ervoor dat jouw vraag bij de desbetreffende leidinggevende terecht komt.

 1. Wat is de sluitingsdatum van deze vacature?
  In onze vacatureteksten staat per vacature vermeld welke sluitingsdatum wij aanhouden. Dit verschilt per vacature.
 2. De 10 dagen na sluitingsdatum zijn voorbij, maar ik heb nog niets gehoord?
  Wij streven er naar om de selectie binnen 10 dagen na sluitingsdatum te verwerken, maar soms neemt het proces meer tijd in beslag dan we verwachten waardoor het iets langer duurt voordat je iets van ons hoort. Als je een ontvangstbevestiging hebt ontvangen, dan hebben we jouw sollicitatie in behandeling en ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie van ons op je sollicitatie.
 3. Er staat geen sluitingsdatum in de vacature. wanneer kan ik een terugkoppeling verwachten?
  Je sollicitatie is direct na ontvangst doorgestuurd naar de betreffende afdeling voor het selectieproces. De afdeling recruitment houd dit proces nauwlettend in de gaten en zullen je op de hoogte houden van de status van je sollicitatie. Dit kan soms wel wat meer tijd in beslag nemen dan de gebruikelijke 10 dagen.

 

 1. Wanneer starten de verpleegkundige opleidingen?
  De Mbo-V opleidingen tot verpleegkundige niveau 4 die de St. Antonius Academie aanbiedt i.s.m. het MBO Utrecht starten in maart en september. De inschrijvingen hiervoor worden in januari en oktober opengezet.
 2. Is de VMBO TL-variant verplicht?
  De TL-variant is echt verplicht. Dit is omdat het om een versnelde opleiding gaat en het tempo een stuk hoger ligt. Er wordt behoorlijk wat van je gevraagd en ervaring heeft uitgewezen dat een VMBO TL aangevuld met een diploma Mbo 4 het beste aansluit.
 3.  Waar kan ik meer informatie vinden over de Mbo-V-opleiding?
  Via deze link vind je alle informatie over onze verkorte Mbo – V opleiding.
 4. Wanneer start de verpleegkundig trainee traject.
  We bieden dit traject 3 keer per jaar aan. Om op de hoogte te blijven wanneer we de werving starten, kun je het beste een job alert via deze link aanmaken.
 5. Wanneer start de opleiding tot operatieassistent
  We bieden deze opleiding meerdere keren per jaar aan. Om op de hoogte te blijven wanneer we de werving starten, kun je het beste een job alert via deze link aanmaken. Voor meer informatie over deze opleiding verwijzen we je graag naar deze pagina van de site van Antonius Academie.

 1. Kan ik bij jullie stagelopen?
  Zodra er een stageplaats beschikbaar is, plaatsen we dit als vacature op onze site op de vacature pagina. Staat er geen vacature open, stuur dan een mail naar werkenbijantonius@antoniusziekenhuis.nl. Geef in deze mail aan welke opleiding je volgt, de periode dat je een stageplaats zoekt en op welke afdeling je wil stagelopen. Wij kijken dan voor je wat mogelijk is.
 2. Kan ik als startende (met diploma) ook op deze stage-functie reageren?
  Helaas, deze vacature is echt voor iemand in opleiding bedoelt. Op deze wijze geven wij mensen de kans ervaring op te doen in het ziekenhuis.
 3. Zijn er stageplaatsen beschikbaar voor Mbo verpleegkundigen?
  De Antonius Academie beheert de verpleegkundige stageplaatsen. Je kunt dan ook het beste naar hen een mailtje sturen met je vraag. Dit kan je mailen naar: academie@antoniusziekenhuis.nl.
 4. Zijn er stageplaatsen beschikbaar voor hbo-verpleegkundigen?
  Wij verzorgen deze stages in samenwerking met de HU en de CHE. Mocht je je opleiding bij één van deze opleiders volgen, neem dan contact op met je stagebegeleider.
 5. Ik zou graag snuffelstage willen lopen in het St. Antonius Ziekenhuis.
  Wat leuk dat je interesse hebt om je snuffelstage bij ons te doen! Helaas kunnen we je dit op dit moment niet bieden, maar mocht je zelf contacten hebben    in het ziekenhuis dan kunnen zij je wellicht mee laten lopen. Het hangt er dan nog wel even van af op wat voor afdeling (ivm leeftijd en wel of geen patiëntencontact).

 1. Ik wil graag als vrijwilliger aan de slag. Kan dit in jullie ziekenhuis?
  Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan. Op onze site, vind je meer informatie over wat werken als vrijwilliger bij ons inhoudt.
 2. Vanaf welke leeftijd kun je als vrijwilliger aan de slag?
  Vanaf 18 jaar kun je bij ons aan de slag als vrijwilliger. Het kan zijn dat bepaalde afdelingen een oudere leeftijd aanhouden in verband met de zwaarte van de afdeling.

Zeker! Voor een aantal plekken plaatsen we gerichte vacatures, maar niet voor alle. Staat er geen vacature open,  dan kun je jouw sollicitatie sturen naar  werkenbijantonius@antoniusziekenhuis.nl. Geef in je mail duidelijk aan om wat voor plek het gaat en om welke afdeling. Wij zorgen er voor dat jouw sollicitatie op de juiste afdeling terecht komt.

 

 1. Kan ik bij jullie vakantiewerk doen?
  In de zomermaanden is er tijdens de schoolvakantie vakantiewerk beschikbaar in ons ziekenhuis. Met name bij de facilitair ondersteunende diensten, zoals de keuken, de roomservice en het magazijn. Het werk is bedoeld voor scholieren en studenten.
 2. Vanaf welke leeftijd mag je bij jullie vakantiewerk doen?
  Je kunt bij ons in de zomervakantie werken vanaf 16 jaar.
 3. Hoeveel weken mag ik vakantiewerk doen?
  Met een vakantiecontract mag je maximaal 6 weken werken.
 4. Hebben jullie bijbanen voor Hbo-V studenten?
  Voor Hbo-V studenten hebben we een interessante bijbaan via ons Flexbureau. Je wordt ingezet op verschillende verpleegafdelingen, de Spoedeisende Hulp en soms ook op de poliklinieken binnen ons topklinisch ziekenhuis. De vacature kun je hier terugvinden.
 5. Hebben jullie bijbanen voor Medisch studenten?
  Voor Medisch studenten hebben we een interessante bijbaan via ons Flexbureau. Je wordt ingezet op verschillende verpleegafdelingen, de Spoedeisende Hulp en soms ook op de poliklinieken binnen ons topklinisch ziekenhuis. De vacature kun je hier terugvinden.

Mijn vacatures