Veelgestelde vragen

Jammer genoeg hebben we op dit moment geen vacature openstaan voor voedingsassistent. Bij ons valt dit onder Roomservice.

Ik adviseer je een jobalert aan te maken via onze site. Op het moment dat we weer een vacature hiervoor open zetten ontvang je een mailtje en kun je direct solliciteren.

 1. Wat is de sluitingsdatum van deze vacature?
  In onze vacatureteksten staat per vacature vermeld welke sluitingsdatum wij aanhouden. Dit verschilt per vacature.
 2. De 10 dagen na sluitingsdatum zijn voorbij, maar ik heb nog niets gehoord?
  Wij streven er naar om de selectie binnen 10 dagen na sluitingsdatum te verwerken, maar soms neemt het proces meer tijd in beslag dan we verwachten waardoor het iets langer duurt voordat je iets van ons hoort. Als je een ontvangstbevestiging hebt ontvangen, dan hebben we jouw sollicitatie in behandeling en ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie van ons op je sollicitatie.
 3. Er staat geen sluitingsdatum in de vacature. wanneer kan ik een terugkoppeling verwachten?
  Je sollicitatie is direct na ontvangst doorgestuurd naar de betreffende afdeling voor het selectieproces. De afdeling recruitment houd dit proces nauwlettend in de gaten en zullen je op de hoogte houden van de status van je sollicitatie. Dit kan soms wel wat meer tijd in beslag nemen dan de gebruikelijke 10 dagen.

 

 1. Kan ik als startende (met diploma) ook op deze stage-functie reageren?
  Helaas, deze vacature is echt voor iemand in opleiding bedoelt. Op deze wijze geven wij mensen de kans ervaring op te doen in het ziekenhuis.
 2. Hoe zit het bij jullie met stage plekken voor MBO verpleegkundigen?
  De Antonius Academie beheert de verpleegkundige stageplaatsen. Je kunt dan ook het beste naar hen een mailtje sturen met je vraag. Dit kan je mailen naar: academie@antoniusziekenhuis.nl.
 3. Ik zou graag snuffelstage willen lopen in het St. Antonius Ziekenhuis.
  Wat leuk dat je interesse hebt om je snuffelstage bij ons te doen! Ik moet je alleen teleurstellen, wij faciliteren hier niet in. We hebben dat nog steeds niet kunnen inregelen, omdat de vraag hiernaar te groot is. Maar mocht je zelf contacten hebben in het ziekenhuis dan kunnen zij je wellicht mee laten lopen. Het hangt er dan nog wel even van af op wat voor afdeling (ivm leeftijd en wel of geen patiëntencontact).

 1. Wanneer starten de verpleegkundige opleidingen?
  De MBO-V opleidingen tot verpleegkundige niveau 4 die de St. Antonius Academie aanbiedt i.s.m. het MBO Utrecht starten in maart en september. De inschrijvingen hiervoor worden in januari en oktober open gezet.
 2. Er staat dat je alleen kan solliciteren als je een mbo niv 4 diploma hebt met VMBO TL. Ik heb dit jaar een mbo niv 4 diploma maar dan alleen met VMBO Kader.  Is dat een probleem?
  De TL-variant is echt verplicht. Dat is omdat het om een versnelde opleiding gaat en het tempo een stuk hoger ligt. Er wordt behoorlijk wat van je gevraagd en ervaring heeft uitgewezen dan een VMBO TL aangevuld met een diploma MBO 4 dan het beste aansluit.
 3. Wat bedoelen jullie met de eerste 5 weken zakgeld?
  komen we op terug
 4. Hoeveel uur moet er minimaal in de leer/werkovereenkomst zitten?
  komen we op terug
 5. Wordt er naast een IG-opleiding ook ervaring meegenomen in de toelating?
  komen we op terug

Alle vacatures zijn op deze site terug te vinden. Het is niet mogelijk om een open sollicitatie te versturen. We raden je aan om een job-alert aan te maken, zo kunnen we je op de hoogte houden van alle vacature die passend voor jou zijn.

Mijn vacatures