Het St. Antonius Hartcentrum behoort tot de cardiologische top van Nederland. Vanwege onze specialistische expertise worden patiënten vanuit het hele land doorverwezen naar ons Hartcentrum voor behandeling. Door de nauwe samenwerking tussen topspecialisten op het gebied van cardiologie en thorax chirurgie bieden wij de nieuwste behandelmethoden en –technieken bij hartklachten en hartaandoeningen. Ons spoedinterventiecentrum heeft een regionale functie.

 


Maak kennis met jouw nieuwe collega’s in ons Hartcentrum

 

 

 

Ben jij net zo ambitieus als wij?

Als verpleegkundige op onze hartafdelingen word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en vooral ook om jouw ambities waar te maken. Of je nu veel ervaring hebt of nog startend bent, jouw ontwikkeling als verpleegkundige staat centraal. Je volgt de opleiding cardiologie en thoraxchirurgie (CCTC). In 9 maanden verdiep je je in de cardiologische zorg. Je leert hartritmes bewaken en observeren met de telemonitor, ECG’s beoordelen en je klinische blik verder te ontwikkelen. Zoek je daarna nóg meer verdieping in de cardiologie? Dan kun je je specialiseren tot CCU-verpleegkundige, circulation practioner of verpleegkundig specialist. Over ambitie gesproken!

 


Passen wij bij elkaar? Doe de test

Vind jij een goede klik met je toekomstige collega’s en de organisatiecultuur net zo belangrijk als wij? Doe de test (5 min.) en ontdek hoe goed wij bij elkaar passen. Je match is anoniem en je krijgt je eigen CompanyMatch-rapport. 

Jouw baan binnen ons Hartcentrum

 

Verpleegkundige Cardiologie en Thorax Chirurgie

Als verpleegkundige op de afdeling cardiologie en thorax chirurgie krijg je te maken met een grote diversiteit aan complexe cardiologische ziektebeelden en hartchirurgische ingrepen. Je leert hier de cardiologie echt in de volle breedte kennen. Als cardiologieverpleegkundige werk je ook af en toe op onze Eerste Hart Hulp. Altijd samen met een CCU-verpleegkundige. Over teamwork gesproken!

Bekijk vacature
 

 


 

CCU-verpleegkundige in opleiding

Jij zoekt verdieping in de acute cardiologie. Onze opleiding tot CCU-verpleegkundige biedt jou deze verdieping en verrijking. In 13 maanden word je klaargestoomd en leer je alles over complexe acute en chronische cardiale aandoeningen en -ingrepen, ritmeproblematiek, hartondersteunende medicatie, uitwendige pacemakers of cardiogene shock. Je werkt in de veilige omgeving van onze leerunit waar je 1 à 2 eigen patiënten verpleegd. Er is een leerunitcoach volledig vrijgemaakt om jou optimaal te kunnen begeleiden. Over ontwikkeling gesproken!

Bekijk vacature

 


 

CCU-verpleegkundige

Als CCU-verpleegkundige vind je bij ons een écht uitdagende werkplek in de acute cardiologie. Je krijgt te maken met hoogcomplexe en specialistische (spoed)ingrepen en je staat met je neus bovenop de nieuwste ontwikkelingen. Je maakt deel uit van ons reanimatieteam en je draait mee op de interventiekamers in de dotterdienst bij acute hartinfarcten. Als enige in Nederland passen wij genetica toe in de standaardbehandeling van ACS. Als CCU-verpleegkundige voer jij zelfstandig de genetische bepaling van het enzym uit. Over uitdaging gesproken!

Bekijk vacature
 

 

 


 

Contact

Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden binnen het Hartcentrum of wil je eerst een dagje meelopen? Dat kan!

Bel met Hélène Bulder, recruiter Hartcentrum, T 06-52742726. Of stuur je vraag via WhatsApp naar 06-52741038.

 

Praat je liever direct met onze teamhoofden? Je kunt hen bereiken op:

Mijn vacatures