ontdekdezorg-weekOntdek de zorg

Benieuwd naar jouw mogelijkheden in de zorg? Van 22 tot en met 27 maart 2021 vindt de Ontdek de Zorg-week plaats. In deze week worden diverse webinars georganiseerd over werken en leren in Zorg en Welzijn: over het vernieuwen van de BIG-registratie, het starten van een leer/werk-traject, opleidingen en natuurlijk over wat je moet doen als je een carrière-switch naar één van de verschillende branches binnen zorg en welzijn overweegt.

Het St. Antonius Ziekenhuis doet ook mee aan deze week. Op donderdag 25 maart kun je van 20.00-21.00 uur een gratis webinar volgen, waarin we je meer vertellen over werken in de ziekenhuisbranche. Samen met het UMC Utrecht leggen we uit wat het verschil is tussen een academisch ziekenhuis en een algemeen ziekenhuis. Ook komen de verschillende functies binnen het ziekenhuis (medisch, medisch ondersteunend/paramedisch en staf) aan bod en geven we meer informatie over de leerwerktrajecten via onze eigen Academie. De webinar is met name bedoeld voor herintreders en zij-instromers in de zorg, maar ook andere geïnteresseerden kunnen deelnemen. Via de website van Ontdekdezorg kun je de webinar volgen.

Op 26 maart tussen 13.30 en 14.30 uur organiseren we een telefonisch vragenuurtje. Hiermee bieden we je de mogelijkheid om telefonisch al je vragen te stellen over werken in ons ziekenhuis. We geven je graag meer informatie over jouw mogelijkheden en kansen in het St. Antonius.

 

Mijn vacatures