Werken bij Antonius

Als je in een inspirerende omgeving wilt zijn, waar gedreven mensen het verschil kunnen maken en aangemoedigd worden een stapje extra te zetten om iets bijzonders te creëren, op elk gebied, dan is St. Antonius Ziekenhuis the place to be.

Wij geloven dat het de moeite waard is je te laten verrassen en te blijven verwonderen. Ook als het tegenzit. Dat dat niet altijd makkelijk is, zien wij iedere dag. Maar we zien ook dat er zelfs dan mooie momenten zijn. Verhalen van doorzetters, die iets weten te bereiken. Of het nu patiënten zijn die hun leven ondanks ziekte zo gewoon mogelijk door leven, medewerkers die onze zorgprocessen iedere dag een klein beetje weten te verbeteren, of artsen die nieuwe medische ingrepen en behandelingen uitvinden. Allemaal mensen die nieuwsgierig zijn hoe het anders kan. Creatiever. En, hoewel het gek klinkt in een ziekenhuis, leuker. Ze halen eruit wat erin zit. Zo zorgen we samen voor kwaliteit van leven.

Koploper in de zorg

antonius koploper in de zorg

Innovatieve en structurele oplossingen bedenken om de zorg efficiënter in te richten en de kwaliteit te behouden. In het St. Antonius Ziekenhuis vinden we het belangrijk om daar ons steentje aan bij te dragen. Een voorbeeld van hoe wij dit doen, is ons buddyprogramma. Hiermee hebben we het predicaat ‘Koploper in de zorg’ verdiend en zijn we deelnemer van het Koplopernetwerk van het ministerie van VWS. In dit netwerk delen zorgprofessionals de meest innovatieve en effectieve oplossingen voor de arbeidsmarkt in zorg en welzijn.

Mijn vacatures