Primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast de primaire arbeidsvoorwaarden zoals salaris en toeslagen, werktijden en vrije dagen, heeft het ziekenhuis ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Want wij geloven dat alleen mensen die met plezier werken, zichzelf op den duur kunnen overtreffen. Plezier in het werk is voor ons bijzonder belangrijk. In onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zoeken we daarom continu naar mogelijkheden om dat plezier te garanderen. Hoe? Door bijvoorbeeld mee te denken over een goede balans tussen werk en privé en door te weten dat de werktijden in de zorg lang niet altijd aansluiten bij elke gezinssituatie. Daarnaast schenken wij actief aandacht aan doorstroming en ontwikkeling.

De secundaire arbeidsvoorwaarden van het St. Antonius:

Uitgelicht : Sterk in je Werk en GoodHabitz

Ons werk, de organisatieveranderingen en de veranderingen in de zorg vragen veel van ons. Hoe houd jij zelf de regie op jouw inzetbaarheid? Hoe zorg jij ervoor dat je werk doet dat bij jou past? Hoe blijf je zo lang mogelijk op een vitale, bekwame en gemotiveerde wijze aan het werk? In het St. Antonius Ziekenhuis hebben we daartoe het programma Sterk in je Werk ontwikkeld. Een programma dat van medewerkers en leidinggevenden zelfregie en persoonlijk leiderschap vraagt in hun ontwikkeling, loopbaan en gezondheid. Het interne carrière portaal Sterk in je Werk in combinatie met een starttest en een actieplan bieden onze medewerkers en hun leidinggevende hierbij de nodige ondersteuning.

 Het St. Antonius heeft een groot online trainingsaanbod waar jij als medewerker kosteloos op elke gewenste plek gebruik van kunt maken. Je vindt de trainingen op het online leerplein van de Academie of via het Sterk in je Werk portaal onder de naam GoodHabitz. Het zijn ruim 100 online trainingen op uiteenlopende gebieden maar allen gericht op persoonlijke groei. Er zit er vast ook een voor jou tussen. Veel plezier met jezelf ontwikkelen!

 

Lekker eten: de personeelsrestaurants

Op 3 van onze locaties zijn personeelsrestaurants. In locatie Nieuwegein en Utrecht worden deze gerund voor en door onze eigen medewerkers. De locatie in Woerden is het uitbesteed aan Sodexho en daar kunnen zowel bezoekers als personeel terecht. Betaling kan contactloos of via pin.

 

Locatie Nieuwegein: Restaurant Zuster

 

Restaurant ‘Zuster’ bevindt zich op de 1e verdieping en is open van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00. Voor de lunch kun je terecht van 11.30 tot 14.00 uur

Het restaurant heeft de beschikking over WIFI en een zelfbedieningsbuffet, waar iedere dag een ruim en afwisselend assortiment aan eten en drinken te verkrijgen is. Tevens is er life cooking; één van de koks bereid dan een vers gerecht in het personeelsrestaurant. Dat kan een wokgerecht zijn, saté of biefstuk met garnituur.

 

Locatie Utrecht: Restaurant Broeder

Restaurant Broeder is het moderne personeelsrestaurant in locatie Utrecht. Het personeelsrestaurant bevindt zich op de tweede verdieping en is iedere dag open van 8.30 tot 16.00 uur. Voor de lunch kun je terecht van 11.30 tot 14.00 uur.

Er zijn zowel hoge tafels met banken als lagere tafels met stoelen om aan te eten. Het personeelsrestaurant heeft de beschikking over WIFI en een zelfbedieningsbuffet, waar iedere dag een ruim en afwisselend assortiment aan eten en drinken te verkrijgen is.

Onze koks bereiden dagelijks verse gerechten en maaltijden en dagelijks vindt ook life cooking plaats; denk aan een heerlijke warme lunch, verse maaltijdsalade of een luxe broodje van de dag.

 

Locatie Woerden: Restaurant Sodexo

Op onze locatie in Woerden verzorgt Sodexo de catering en het restaurant. Het restaurant bevindt zich op de begane grond in het Atrium en is toegankelijk voor patiënten, bezoekers en personeel.

Het restaurant is open van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 12.00 tot 19.00 uur.

Iedere dag is er een ruim assortiment aan verse broodjes, gezonde soepen, snacks en salades. Ook kun je hier terecht voor een kopje koffie of thee met gebak, koek of saucijzenbroodje, softijs, frisdranken en vruchtensappen.

Mijn vacatures