gezonde ambitie

Als verpleegkundige beter worden in je vak?

Dat noemen we bij het St. Antonius Ziekenhuis gezonde ambitie. Als wij iets geleerd hebben van de afgelopen maanden is het dat ons team van verpleegkundigen samen tot geweldige dingen in staat is. Maar ook dat we beter voorbereid willen zijn op een eventuele nieuwe piek in acute zorg – of die nu Covid heet of anders. Daarom hebben we nieuwe rollen gecreëerd, waarin jij jezelf kunt ontwikkelen in de richting die jij wilt: in klinische zorg, in acute ondersteunende zorg of alvast in de richting van IC/MC-, SEH- of CCU-zorg.

Benieuwd welke rol bij jou past?

Doe de scan!

3 redenen om voor St. Antonius te kiezen

Samen zorgen voor kwaliteit van leven, dat is onze missie. Als één team werken wij vanuit de persoonlijke behoefte van de patiënt. Maar waarom zou je als verpleegkundige nou juist voor ons moeten kiezen?

1. Verpleegkundige Adviesraad

Als verpleegkundig professional weet jij zelf het beste hoe je kwalitatief hoogwaardige zorg levert. Via de VAR wordt jouw stem gehoord en krijg je maximaal eigenaarschap over jouw vak. Ook heb je invloed op roosters en besluitvorming, en zo uiteindelijk meer plezier in je werk.

2. Samen innovatief

In ons ziekenhuis werk je in teamverband samen met collega’s van verschillende disciplines, met de nieuwste technieken en innovaties en de meest recente onderzoeksbevindingen. Innovatief is ook ons medewerkerplatform ‘Sterk in je Werk’, waarmee je veel tools en mogelijkheden krijgt om het beste uit jezelf en je carrière te halen.

3. Topklinisch opleidingsziekenhuis

St. Antonius Ziekenhuis is een van de grootste niet-academische opleidingsziekenhuizen in Nederland. Als onderdeel van Santeon werken we met 6 andere topklinische ziekenhuizen samen aan het verbeteren van medische zorg door continue vernieuwing, onder meer via onderlinge kennisuitwisseling. Daarnaast hebben we onze eigen St. Antonius Academie met een groot opleidingsaanbod, dat jou als professional helpt verder te leren en te ontwikkelen.

Vind in 3 stappen jouw nieuwe rol

Wie ben jij?

Waar wil je werken?

Wat zijn je ambities?

Selecteer een antwoord om door te gaan

Mijn vacatures