St. Antonius Academie

Eigen opleidingsinstituut

   

In het St. Antonius Ziekenhuis is opleiden, naast patiëntenzorg, een belangrijke kerntaak. Als topklinisch opleidingsziekenhuis hebben we hiervoor een eigen academie. De St. Antonius Academie heeft een groot opleidingsaanbod en biedt vele mogelijkheden voor professionals om (verder) te leren en zich te ontwikkelen. Naar de website van de St. Antonius Academie.

 

Werkklimaat verbeteren

Het is niet alleen de maatschappelijke verantwoordelijkheid die het ziekenhuis drijft om op te leiden. We hebben ook de overtuiging dat leergierige en  nieuwsgierige mensen bijdragen aan een kwalitatief hoogwaardig, veilig en innovatief werkklimaat. En dat is wat de St. Antonius Academie wil realiseren. Vanuit deze gedachte worden onderwijsprogramma’s ontwikkeld voor (aankomende) artsen, verpleegkundigen en andere professionals. Ook mensen van andere ziekenhuizen zijn welkom bij de Academie.

 

Het St. Antonius biedt al haar medewerkers gratis de online trainingen van GoodHabitz aan. Dit zijn meer dan 100 online trainingen op het gebied van commercie, communicatie, management, office programma’s, persoonlijke effectiviteit, positieve psychologie, productiviteit, social media en veiligheid. Maandelijks komen er zo’n 2 trainingen bij. GoodHabitz heeft met medewerking van collega’s van het St. Antonius een promotiefilm gemaakt:

 

Mijn vacatures