Vrijwilligerswerk

In het St. Antonius ziekenhuis zetten veel vrijwilligers zich in voor onze patiënten en bezoekers. Hun werk is een zeer welkome en door patiënten gewaardeerde aanvulling op het werk van onze beroepskrachten. Ruim 700 vrijwilligers leveren met uiteenlopende werkzaamheden een waardevolle bijdrage aan het goed functioneren van het ziekenhuis. Omdat de vraag naar vrijwilligers groot is zoeken wij nog steeds enthousiaste mensen die vrijwilligerswerk willen doen. Op https://werkenbijantonius.nl/vacatures/facets/vrijwilligers staan onze actuele vacatures.

Wat verwachten wij van onze vrijwilligers?

Onze vrijwilligers zijn mensgericht en beschikken over uitstekende contactuele eigenschappen. Een fysieke conditie t.b.v. lopen/staan is van belang om patiënten te kunnen vervoeren. Daarnaast vragen wij een correcte houding ten opzichte van de patiënten en heb je een collegiale opstelling. Je beschikt over een positieve en een servicegerichte instelling en ben je discreet.

De minimale leeftijd om vrijwilligerswerk te kunnen doen is 18 jaar.

Moreel contract

Alle vrijwilligers gaan een ‘moreel contract’ aan met het ziekenhuis. Vrijwilligerswerk is vrijwillig, maar het is zeker niet vrijblijvend. De vrijwilliger kiest in vrijheid voor het verrichten van vrijwilligerswerk binnen het ziekenhuis, wat verplichtingen met zich meebrengt. Je bent bereid om 1x per week een vast dagdeel te komen.

Hygiënevoorschriften

Vrijwilligers die tijdens hun werkzaamheden contact hebben met patiënten houden zich aan de daarvoor geldende hygiënevoorschriften: zoals het dragen van bedrijfskleding en het werken zonder sieraden.

Meer informatie of direct solliciteren?

Als je graag met mensen omgaat en zinvol bezig wilt zijn in je vrije tijd, neem dan contact op met:

coördinator vrijwilligerswerk, loc. Nieuwegein: 06-52741404

coördinator vrijwilligerswerk, loc. Utrecht:       06-52741395

coördinator vrijwilligerswerk, loc. Woerden     0348-427492

Zij zijn ook bereikbaar via het volgende emailadres: vrijwilligers@antoniusziekenhuis.nl

 

 

 • Nieuwe vacatures

 • Jobalert/Open sollicitatie

  Wil je de nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen? Maak bij 'abonneren' een job alert aan. Liever een open sollicitatie versturen? Klik dan hieronder op 'open sollicitatie'. Aanmelden
 • Contact

  Volg ons op

 • Naar boven ↑

  De website van het St. Antonius Ziekenhuis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

  Sluiten

  U verlaat nu de Werken-bij website van Antonius. De pagina die u wilt bezoeken is alleen te bereiken via het intranet. Buiten de muren van Antonius is deze link niet bereikbaar.