Ben je benieuwd naar onze vacatures ga dan snel naar de vacatures, wil je eerst graag meer over de onze verschillende contractvormen weten lees dan vooral verder.

Vast contract, vrijwilligerswerk, vakantiewerk, stages

In het St. Antonius Ziekenhuis bieden we verschillende contractvormen aan. Wat voor contract zoek jij? Hieronder lees je meer over de verschillende contractvormen en kun je doorklikken naar de bijbehorende vacatures.

Vast contract

Dit is de meest voorkomende contractvorm binnen ons ziekenhuis.
Je spreekt hierin (onder meer) af welke functie op welke afdeling je gaat vervullen en voor hoeveel uur per jaar.
Snel naar de vacatures.

 

Flexcontract:
je kunt als verpleegkundige ook bij ons aan de slag met een flexcontract. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je wilt werken. Via ons Flexbureau word je ingezet op afdelingen die behoefte hebben aan tijdelijke inzet. Soms voor 1 dag, soms voor meerdere dagen of voor een langere periode.Je hebt dan wel de zekerheid van een vaste baan, maar tegelijkertijd ook de afwisseling van werkomgeving en je leert heel veel afdelingen kennen!

Oproep/0-uren contract:
bij een oproepcontract werk je op oproepbasis. Je werkuren – en daarmee ook je salaris – kunnen per maand dus verschillen. Als je wordt opgeroepen ben je ook verplicht om te komen. Deze contractvorm wordt ook bij niet-zorg gerelateerde functies aangeboden.

Cao & secundaire arbeidsvoorwaarden:
Op alle vaste contractvormen zijn de cao Ziekenhuizen van de NVZ  en de secundaire arbeidsvoorwaarden van het St. Antonius van toepassing en zijn er mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding, bijvoorbeeld via het programma Sterk in je Werk

.


Vrijwilligerswerk

Ruim 700 vrijwilligers maken met extra aandacht en service een ziekenhuisbezoek nét even wat aangenamer. Ze zijn een onmisbare schakel in het zorgproces. Omdat de vraag naar vrijwilligers groot is, zoeken wij nog altijd enthousiaste mensen die vrijwilligerswerk willen doen. De minimale leeftijd om vrijwilligerswerk te kunnen doen is 18 jaar. Een goede fysieke conditie is van belang om patiënten te kunnen vervoeren.

Lees hier meer over vrijwilligerswerk in het St. Antonius of bekijk hier de vacatures.

 


Vakantiewerk

In de zomermaanden is er tijdens de schoolvakantie vakantiewerk beschikbaar in ons ziekenhuis. Met name bij de facilitair ondersteunende diensten, zoals de keuken, de roomservice en het magazijn. Het werk is bedoeld voor scholieren en studenten. Om vakantiewerk te mogen doen moet je minimaal 16 jaar oud zijn. We vragen van je dat je minimaal 3 aaneengesloten weken beschikbaar bent. Je mag maximaal voor 6 weken (aaneengesloten of in totaal) worden aangenomen.

Momenteel zijn er nog geen vacatures voor vakantiewerk. Zodra er vacatures zijn plaatsen we deze op de werkenbij site. Tip: Maak een Jobalert aan om ze niet te missen!


Stages

Als grootste niet-academische opleidingsziekenhuis in Nederland werken wij natuurlijk graag samen met stagiaires. Wij leiden als erkend leerbedrijf mensen van verschillende opleidingen op, zodat zij al in een vroeg stadium kennis kunnen maken met het ziekenhuis en de diverse vakgebieden. Kijk hier voor meer informatie over de verschillende stage mogelijkheden die wij bieden.

Let op: voor BBL stageplekken, snuffelstages en maatschappelijke stages hebben wij helaas geen mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

Mijn vacatures