Wij als werkgever

Het St. Antonius Ziekenhuis ontdekken

Nóg beter worden in je vak. Jezelf overtreffen. Volgens ons kan dat alleen in een inspirerende en prettige werkomgeving. In een uitdagende en professionele organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Maar om je goed te kunnen ontwikkelen, moet je je vooral ook thuisvoelen in je werk en bij je collega’s. Dat vinden wij belangrijk.

Het beste uit jezelf

Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent dat je verantwoordelijkheid mag dragen en dat initiatief op prijs wordt gesteld. Je werkt in een sfeer waarin mensen het beste uit zichzelf en uit anderen willen halen en open staan voor vernieuwingen. Werken in het St. Antonius betekent werken in een ziekenhuis waar medewerkers trots op zijn. En trots op mógen zijn.

Top Werkgever

We realiseren ons dat de kwaliteit van zorg en dienstverlening in grote mate wordt bepaald door onze medewerkers. Daarom willen wij een actief werkgever zijn. Een werkgever die kritisch kijkt naar manieren om de arbeidsomstandigheden en -voorwaarden te optimaliseren en die medewerkers zoveel mogelijk betrekt bij de organisatie van het werk. Dat zeggen we trouwens niet alleen zelf, dat blijkt ook uit onafhankelijk onderzoek. In 2016 zijn we bijvoorbeeld opnieuw opgenomen in het jaarboek van de vijftig beste werkgevers van Nederland en mogen we ons Top Werkgever noemen.

Santeon Ziekenhuis

Het St. Antonius Ziekenhuis maakt samen met 5 andere toonaangevende topklinische ziekenhuizen onderdeel uit van Santeon.

Santeon is in 2010 opgericht om open samenwerking tussen de zes Santeon ziekenhuizen te stimuleren, met als doel de medische zorg te verbeteren door continue vernieuwing.

fingerprint een santeon ziekenhuis

Naar boven ↑

De website van het St. Antonius Ziekenhuis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

U verlaat nu de Werken-bij website van Antonius. De pagina die u wilt bezoeken is alleen te bereiken via het intranet. Buiten de muren van Antonius is deze link niet bereikbaar.