Informatie voor nieuwe medewerkers

Alleen mensen die met plezier werken, kunnen zichzelf op den duur overtreffen. Plezier in het werk is voor ons bijzonder belangrijk. In onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zoeken we daarom continu naar mogelijkheden om dat plezier te garanderen. Hoe? Door bijvoorbeeld mee te denken over een goede balans tussen werk en privé en door te weten dat de werktijden in de zorg lang niet altijd aansluiten bij elke gezinssituatie.

Daarnaast schenken wij actief aandacht aan doorstroming en ontwikkeling en zoeken wij, binnen de drie ziekenhuislocaties en de verschillende buitenposten, de plek die, om wat voor reden dan ook, het beste bij jou past.

Bijlagen bij de arbeidsovereenkomst

Op deze pagina vind je de bijlagen bij je arbeidsvoorwaardencontract en CAO Ziekenhuizen 2014 – 2016

Arbeidsvoorwaardencontract

CAO ziekenhuizen

Introductieprogramma

Jaarlijks stromen meer dan 500 medewerkers in. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers zich welkom voelen. Met ons introductieprogramma hopen wij dat te bereiken.

Elke maand wordt het introductieprogramma opnieuw aangeboden. De introductie bestaat uit één dagdeel. Gedurende het programma worden diverse presentaties gegeven, vindt interactie plaats en staan medewerkers klaar om rondleidingen op hun afdelingen te geven. De precieze invulling van het introductieprogramma wordt tezamen met de uitnodiging naar nieuwe medewerkers verstuurd.

 • Nieuwe vacatures

 • Jobalert/Open sollicitatie

  Wil je de nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen? Maak bij 'abonneren' een job alert aan. Liever een open sollicitatie versturen? Klik dan hieronder op 'open sollicitatie'. Aanmelden
 • Contact

  Volg ons op

 • Naar boven ↑

  De website van het St. Antonius Ziekenhuis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

  Sluiten

  U verlaat nu de Werken-bij website van Antonius. De pagina die u wilt bezoeken is alleen te bereiken via het intranet. Buiten de muren van Antonius is deze link niet bereikbaar.