Jouw ontwikkeling

Medewerkers krijgen de ruimte zich verder te specialiseren en ontwikkelen. Goede patiëntenzorg kan alleen worden geboden met gemotiveerde medewerkers die vakinhoudelijk uitblinken. Oftewel: medewerkers met een passie voor excellentie die werken in een gastvrij topziekenhuis.

St. Antonius Academie
Om onze patiënten topzorg te kunnen blijven bieden, zijn opleiding en scholing van medewerkers cruciaal. Het St. Antonius heeft dan ook een eigen Academie waar aandacht wordt besteed aan (verder) leren en ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie over de Academie.

De Academie biedt vele mogelijkheden voor medewerkers om (verder) te leren en zich te ontwikkelen.

Uw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor het St. Antonius. Daarom is het Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) een vast onderdeel van het jaargesprek. Het POP is een ontwikkel-/leerplan, dat op u is toegesneden. In een POP benoemt u uw ontwikkelpunten, komen afspraken over de ontwikkelpunten waaraan u gaat werken en over de ondersteuning die u hierbij kunt verwachten.

Naar boven ↑

De website van het St. Antonius Ziekenhuis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

U verlaat nu de Werken-bij website van Antonius. De pagina die u wilt bezoeken is alleen te bereiken via het intranet. Buiten de muren van Antonius is deze link niet bereikbaar.