Top Employer

Tot ons grote genoegen kunnen wij melden dat St. Antonius Ziekenhuis voor de 10e keer op rij is gecertificeerd als een van de Top Employers Cure & Care 2017.

“Uit ons grondige, onafhankelijke onderzoek is gebleken dat St. Antonius Ziekenhuis uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie en op Human Resources-gebied naar voren komt als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren.”  Rapport Top Employers Cure & Care 2017

Wij zijn er trots op dat wij een van degenen zijn die de exclusieve certificering Top Employers Cure & Care 2017 hebben ontvangen.

Wat betekent dit?

Het Top Employers Institute (voorheen bekend als het CRF Institute) is een onafhankelijke organisatie die onderzoekt wat belangrijke werkgevers wereldwijd aan hun werknemers te bieden hebben en dit vergelijkt met de internationale standaard. Alleen de meest toonaangevende werkgevers wereldwijd ontvangen het certificaat Top Employers.

In het kader van de Top Employersprocedure moeten de deelnemende bedrijven een streng onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. Om certificering te verkrijgen, moeten ze aan een hoge standaard voldoen. Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen. Dit betekent dat onze uitmuntende arbeidsomstandigheden door onderzoek zijn bewezen, hetgeen ons een plaatsje binnen de selecte club van gecertificeerde Top Employers heeft opgeleverd.

Het Top Employers Institute beoordeelt wat wij jou als werknemer aanbieden aan de hand van de volgende criteria:

  •     Primaire arbeidsvoorwaarden
  •     Secundaire arbeidsvoorwaarden
  •     Training & Ontwikkeling
  •     Carrièremogelijkheden
  •     Cultuurmanagement

St. Antonius Ziekenhuis heeft het certificaat Top Employers ontvangen omdat ons personeelsbeleid op alle criteria de vereiste minimumwaarden heeft overstegen.

Lees meer over de certificering

Wil je meer weten over de certificering en het profiel van onze onderneming als Top Employers, klik dan hier

Top Employers Cure & Care

 

 

Naar boven ↑

De website van het St. Antonius Ziekenhuis maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

U verlaat nu de Werken-bij website van Antonius. De pagina die u wilt bezoeken is alleen te bereiken via het intranet. Buiten de muren van Antonius is deze link niet bereikbaar.