Werken in het St. Antonius Ziekenhuis

Samen | Betrokken | Continu verbeteren | Innovatie

Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland.  Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Het St. Antonius streeft continu naar verbetering van kwaliteit, zodat de patiënt de beste medische behandeling, verpleegkundige zorg en service krijgt die hij  verdient in een comfortabel en veilig ziekenhuis. Daarom zijn opleiding en onderzoek, naast patiëntenzorg, de belangrijkste pijlers in ons ziekenhuis.

Met ruim 6.000 betrokken medewerkers zetten we ons dagelijks in om onze missie ’samen zorgen voor kwaliteit van leven’ waar te maken.

We vinden de ruimte
Of het nu gaat om vakinhoudelijke ideeën of persoonlijke ontwikkeling, samen ontdekken we de mogelijkheden. Persoonlijk leiderschap is belangrijk om ideeën en plannen waar te maken. Ontdek wat jouw talent is en wat je energie en voldoening geeft, zodat we met elkaar de ruimte vinden voor jouw plek en ontwikkeling in je werk.

We gaan ervoor
Het beste van nu is morgen weer anders. Continue ontwikkeling van onze medewerkers en het verbeteren van onze patiëntenzorg staan centraal. In dialoog en met feedback, coaching en opleidingen zorgen we hiervoor. We moedigen je aan jezelf te blijven ontwikkelen en waar nodig ondersteunen we je hierbij. Vanuit nieuwsgierigheid en verwondering ontdekken en leren we. We experimenteren en leren van fouten. We zijn trots op onze resultaten en vieren onze successen. Of het nu gaat om kleine verbeteringen of grote doorbraken, we gaan ervoor.

Werk dat verrijkt
We hebben aandacht voor de mens achter de medewerker. Samen doen we ons best om van elke werkdag een goede werkdag te maken zodat je ook thuis jezelf kunt zijn. Vanuit veerkracht maken we het beste van moeilijke situaties. Gedreven mensen maken het echte verschil. Zo dragen we bij aan kwaliteit van leven.

Feiten & cijfers

In het St. Antonius werken ruim 6.000 medewerkers, meer dan 370 medisch specialisten, ongeveer 175 arts-assistenten en 700 vrijwilligers. Allemaal zetten ze zich dagelijks in om alle patiënten zo goed mogelijk te behandelen, verzorgen en begeleiden. Vrijwel alle specialismen zijn vertegenwoordigd in ons ziekenhuis.

Koploper in de zorg 

buddy's aan het werk in het St. Antonius

Innovatieve en structurele oplossingen bedenken om de zorg efficiënter in te richten en de kwaliteit te behouden. In het St. Antonius Ziekenhuis vinden we het belangrijk om daar ons steentje aan bij te dragen. Een voorbeeld van hoe wij dit doen, is ons buddyprogramma. Hiermee hebben we in 2020 het predicaat ‘Koploper in de zorg’ verdiend en zijn we deelnemer van het Koplopernetwerk van het ministerie van VWS. In dit netwerk delen zorgprofessionals de meest innovatieve en effectieve oplossingen voor de arbeidsmarkt in zorg en welzijn.

Wil je meer weten over ons buddyprogramma? Kijk dan  hier.

 

Santeon

Ons ziekenhuis is onderdeel van Santeon, een Nederlandse ziekenhuisgroep die bestaat uit 7 ziekenhuizen verspreid over het land. We werken samen aan de beste patiëntenzorg van morgen. Op uiteenlopende gebieden kijken we bij elkaar in de keuken en bepalen samen welke aanpak het beste werkt. We stimuleren elkaar om voortdurend te verbeteren en werken samen aan vernieuwingen in de zorg. Onze patiënten zijn daarbij onze partner en inspiratiebron.

Wat biedt Santeon jou als medewerker?
Santeon ziekenhuizen investeren in jouw talentontwikkeling en werkplezier. Om de zorg te kunnen verbeteren bieden we onze Santeon professionals een plezierige werkomgeving, uitdagende projecten en een breed trainingsaanbod. We stimuleren het doen van onderzoek en uitwisseling tussen Santeon ziekenhuizen. Je krijgt het beste van twee werelden om kennis, ervaring en inspiratie op te doen: de nabijheid van je collega’s in je eigen ziekenhuis en een landelijk netwerk van Santeon collega’s. Het grote aantal patiënten, de landelijke dekking en aantoonbare resultaten maakt Santeon steeds meer tot een interessante samenwerkingspartner voor derden (onderzoeksinstituten, patiëntenverenigingen, zorgverzekeraars, startups, leveranciers, overheden etc.). Jouw ideeën en kennis kunnen daarmee grote impact hebben op betere zorg voor patiënten.

Wat vragen we van jou?
Santeon ziekenhuizen zoeken collega’s die aan de bron van de vernieuwingen in de zorg willen staan. Als Santeon professional ben je nieuwsgierig en wil je jezelf, het vak en de zorg blijven ontwikkelen. Dat doe je op basis van creativiteit, reflectie en veranderbereidheid. Je zoekt actief naar samenwerking met collega’s binnen en buiten het ziekenhuis om de beste waardegedreven zorg voor patiënten te bieden.

Mijn vacatures